top of page

Despre sedinta foto pre-wed

Updated: Jul 10, 2019



DSC_7173.jpg

Spune-I prewedding, spune-I engagement session, spune-I save the date, oricum i-am spune este vorba de acelasi lucru: o sedinta foto inainte de nunta, o intalnire intre viitorii miri si fotograful pe care si l-au ales pentru nunta lor.

Este o necesitate sau un moft? In lunile stresante cu pregatiri si zeci de mii de chestii pe cap, trebuie sa imi mai fac timp si pentru asta? Nu se poate fara? Sau si mai bine, daca renuntam la asta primim o reducere din pretul pachetului?

Intrebari rezonabile, care cred ca merita raspunsuri la fel de rezonabile.

Hai sa vedem de ce am inclus sedinta foto pre-wedding in toate pachetele de fotografie de nunta pe care le ofer clientilor mei si de ce sunt atat de incapatinat in a insista sa se si intample J

  • Este o ocazie sa vezi la ce trebuie sa te astepti in ziua nuntii. Iti ofera ocazia sa ma cunosti pe mine, fotograful tau, ce fac, ce nu fac, care e stilul meu de comunicare si fotografiere, cum va voi ghida in asa fel incat sa producem impreuna cele mai bune imagini. Voi fi impreuna cu voi in ziua nuntii voastre si de aceea e esential sa fiti confortabili cu mine, cu modul meu de a face lucrurile. In felul asta veti fi mai relaxati in fata camerei si, credeti-ma asta se va vedea in fotografiile voastre. Mai ales daca de obicei va simtiti putin stanjeniti in fata camerei de fotografiat.

  • Ma ajuta pe mine sa ma pregatesc mai bine pentru evenimentul vostru. Acum pot sa aflu cum sa va asez si cum sa nu va asez, ce va avantajeaza si ce nu, ce arata cel mai bine si ce preferinte aveti. Este cel putin la fel de important sa va cunosc, sa va inteleg personalitatea si preferintele. Unele cupluri sunt mai indraznete, altele mai timide, unii prefera imaginile mai elaborate, altii prefera instantaneele, altii pot folosi intalnirea asta pentra a se decide ce prefera J. Vorbeste cu mine si spune-mi ce iti place si ce nu, ce asteptari ai si cum iti inchipui fotografiile tale. Cu cat aflu mai multe despre voi, cu atat mai bune vor fi sugestiile pe care vi le ofer si cu atat mai bine felul vostru de a fi se va regasi in fotografiile voastre de nunta.

  • Test drive. Foloseste sedinta pre wedding ca un test drive pentru make-up artist si stilist inainte de ziua cea mare. Vezi cum arata munca lor in fotografiile profesionale si fa ajustari daca sunt necesare. Testeaza si fotograful! De ce nu?

  • Dincolo de toate considerentele de mai sus, sunt fotografiile. Veti avea inca cu un set de amintiri frumoase cu voi. Si daca albumul de nunta spune povestea voastra, ce mod mai bun sa incepem istorisirea decat cu niste imagini grozave de inainte de nunta?

Daca esti in cautarea unui fotograf pentru nunta ta, da-mi un semn si rezerva o sedinta foto de portret pentru tine si jumatatea ta. Ce pot sa garantez este ca totul va fi pentru si despre voi, se va zambi mult si va veti bucura de imaginile pe care o sa le cream impreuna. Si daca apoi ma veti alege si pentru nunta voastra, pretul acestei sedinte se va deduce din costul final al pachetului ales J

Si pentru ca o fotografie face cat 1000 de cuvinte mai jos puteti vedea imagini de la sedinta foto de inainte de nunta cu un cuplu minunat, Anca si Andrei, pe dealurile de langa Iasi, la sfarsit de iunie 2015...


DSC_7174.jpg

DSC_4953.jpg

DSC_4939.jpg

DSC_4974.jpg

DSC_4995.jpg

DSC_4811.jpg

DSC_4822.jpg

DSC_4823.jpg

DSC_4835.jpg

DSC_4866.jpg

DSC_4862.jpg

DSC_4884.jpg

DSC_4873.jpg

DSC_4881.jpg

DSC_4913.jpg

DSC_4927.jpg

DSC_5037.jpg
154 views0 comments

Recent Posts

See All


MPA FINE ART PHOTOGRAPHER OF THE YEAR 2020&2021
MPA PORTRAIT PHOTOGRAPHER OF THE YEAR 2021

MPA INTERNATIONAL PHOTOGRAPHER OF THE YEAR 2021

FEP EUROPEAN BRONZE CAMERA IN FINE ART 2023

Internationally published award winning photography

bottom of page