top of page

Curs video: Fotografia si piața NFT

Updated: May 2, 2023Daca ești creator si vrei sa afli mai multe despre piața de artă digitală, cum sa iti faci propriul smart contract, unde sa listezi, de ce sa NU mintuiesti mult si degeaba, cat si ce e de munca si mai ales cu ce te-ar putea ajuta sa fii prezent pe piața asta, cursul acesta te va ajuta.


Acest nou material s-a născut din (cel puțin) două motive:


 1. La fiecare atelier sau masterclass pe care l-am susținut in ultimul timp, acest subiect pare sa trezeasca cel mai mult interes (sau curiozitate) in randul cursanților mei.

 2. Materiale/resurse de calitate in limba romana sunt puține iar cele direct țintite către fotografi/fotografie sunt aproape inexistente.


Informatiile prezentate sunt destinate fotografilor (si altor creatori) care doresc să înțeleagă cum funcționează piața de NFT și care sunt oportunitatile (si provocarile) acestui domeniu.

Webinarul își propune sa îți ofere o perspectivă asupra pieței de NFT precum și indrumari practice privind modul de abordare a acestei piețe:


 • ce este un NFT

 • cum poți crea si vinde un NFT

 • tipuri si standarde de NFT

 • smart contracts, minting

 • walleturi hot & cold

 • set-up-ul demonstrativ al unui wallet digital si crearea (mitingul) unui NFT (live)

 • piața de NFT pentru fotografie

 • galerii si platforme de tranzactionare potrivite pentru fotografie

 • crearea unei identități digitale si bune practici de marketing pe piața de arta digitala.

 • sesiune Q&A

Poti achizitiona inregistrarea integrala a webinarului sustinut in 28 aprilie (durata 4 ore 23 minute, dimensiune download 1.51GB) la pretul de 350 de lei.

Vei primi atat înregistrarea webinarului cat si un document cu linkuri către toate resursele mentionate in webinar.


Foloseste butonul de mai jos pentru plata online cu card bancar.
Daca preferi sa platesti prin virament bancar foloseste datele de mai jos:


IBAN: RO65INGB0000999910209476

Titular cont: GURALIUC CLAUDIU PFA

Banca: INGB CENTRALA

Moneda: RON

SWIFT: INGBROBU

BIC: INGB


Dupa efectuarea platii am rugamintea sa imi trimiti un email la info@claudiuguraliuc.com in care sa mentionezi datele necesare emiterii facturii - nume complet si adresa de domiciliu. La aceasta adresa de email iti voi trimite atat factura cat si linkul pentru descarcarea fisierelor.Pentru informatii suplimentare, scrie-mi tot la info@claudiuguraliuc.comDespre lector:
Claudiu Guraliuc deține la Cluj un studio foto care se specializeaza in portretistica si nud fine-art.


Lucrările lui sunt in special orientate către piață internațională de artă si piața de NFT.


Claudiu a debutat pe piața NFT in 2021, este in prezent listat de cele mai importante galerii si platforme din domeniu (Super Rare, Ninfa, MakersPlace, Sloika, Foundation, OpenSea etc) si are lucrari in colecții proeminente de arta digitala, precum 6529 Museum, Mondoir sau Royal House of Medici.


Deține titlul de Master Photographer, cu distincțiile de Associate al Master Photographer Association UK si Licentiate al Royal Photographic Society.


A primit numeroase premii internaționale iar în octombrie 2020, i-a fost decernat premiul de Fine Art Photographer of the Year la Gala master Photography Awards din Marea Britanie, cu o imagine parte a seriei sale picturale, de inspirație barocă.

În ianuarie 2022, a devenit International Master Photographer of the Year 2021, unul dintre premiile de top din industrie, la cea de-a 38-a ediție anuală a Master Photographers International Awards în Regatul Unit.

In 2023 devine primul roman care castiga un FEP Camera Award, primind European Bronze Camera in Fine Art din partea Federation of European Professional Photographers.

Are lucrari prezente in publicații de mare circulatie la nivel internațional, in galerii si colecții personale din Europa, Asia si Statele Unite

​În acest moment este reprezentat de Katsea Art Gallery din Baltimore, MD, SUA si Influx Gallery, Notting Hill, London, UK.

483 views0 comments

Recent Posts

See All

留言MPA FINE ART PHOTOGRAPHER OF THE YEAR 2020&2021
MPA PORTRAIT PHOTOGRAPHER OF THE YEAR 2021

MPA INTERNATIONAL PHOTOGRAPHER OF THE YEAR 2021

FEP EUROPEAN BRONZE CAMERA IN FINE ART 2023

Internationally published award winning photography

bottom of page