top of page

Curs video: Teoria culorii pentru fotografi



Pentru oricine face orice e menit sa gadile (in mod placut ) centrii vizuali ai unui public, fie ca e pictura, design de orice fel, cinematografie, advertising si, bineinteles, fotografie, intelegerea si buna utilizare a modului in care culoarea transmite, creaza emotie si afecteaza perceptii este esentiala. Cu acest gand am inclus in 2020, un subcapitol cu elemente de teoria culorii in Masterclass-ul de portretistica Fine Art pe care il predau.

Din interesul pe care cursantii mei l-au aratat pentru subiect pe durata intalnirilor trecute, s-a nascut acest proiect.



Cursul este in limba Romana si a fost prezentat live, intr-un seminar online de o zi, in data de 20 februarie 2021.


Cuprins:


  • Introducere in Teoria Culorii. Terminologie

  • Anatomia Culorii

  • Sisteme de culoare

  • Color wheel. Tipuri de culori. Fundamental vs Digital

  • Atributele culorii

  • Contrastele cromatice.

  • Armoniile cromatice.

  • Interactiunea cromatica si relativitatea culorii

  • Echilibrul cromatic.

  • Psihologia si simbolismul culorii.


  • Modele de culoare.

  • Color grading

  • Manipularea globala si locala a culorii in Photoshop si Lightroom. Tooluri native, folosirea plug-inurilor si a texturilor. Tonuri de piele. Tehnici de uniformizare.


Poti achizitiona inregistrarea integrala a respectivului seminarului (HD 1920*1080, durata 5 ore 35 minute, dimensiune download 8.58GB), la pretul de 289 RON, folosind butonul de mai jos.

Dupa confirmarea platii, iti voi trimite un mesaj la adresa de email indicata de tine cu linkul de download si parola de acces.






Feedback primit de la participantii la webinarul live:



"Asa cum v-am scris pe chat-ul intalnirii de pe Zoom de azi, va multumesc inca o data pentru efortul facut.

Webinarul realizat a fost foarte misto structurat si extrem de interesant pentru mine.

Totul a fost o gura de aer proaspat pentru mine. Imi doresc sa ne putem intalni / colabora in viitorul apropiat, in speranta ca avem ce sa invatam reciproc unii de la altii :)

Tinem legatura

Inca o data, Multumesc"


.....



"Hello! Felicitări pentru workshop partea pe care am reuşit să o prind mi-a plăcut mult, eşti un om fain şi un fotograf genial! Te admir! "


.....


"A fost un webinar foarte bine structurat, cu informații folositoare. M-au ajutat să evoluez, să creez. E extrem de util, chiar dacă în mare proporție știam noțiunile, nu le-am conștientizat niciodată atât de structurat. Te ajută să faci un plan, să gândești diferit. Cred că oricâtă experiență ai avea, e nevoie din când în când de un webinar de genul. Un fel de refresh & upgrade inspirational :) extrem de binevenit! Le aștept cu interes pe următoarele. Mulțumesc mult pentru răbdare și energie, am apreciat tot efortul tău din plin. Keep up the good work!"


.....


"...Vroiam sa spun ca mi-a placut mult atelierul de azi. Multumesc pentru toate informatiile. Abia astept sa pun in practica cateva chestii ce le-am inteles mai vine azi si care sper sa aiba un impact si mai bun asupra imaginilor mele."








MPA FINE ART PHOTOGRAPHER OF THE YEAR 2020&2021
MPA PORTRAIT PHOTOGRAPHER OF THE YEAR 2021

MPA INTERNATIONAL PHOTOGRAPHER OF THE YEAR 2021

FEP EUROPEAN BRONZE CAMERA IN FINE ART 2023

Internationally published award winning photography

bottom of page