top of page

Live webinar: Tehnici de iluminare a portretului in fotografie

Updated: 3 days ago


Descoperă arta iluminării portretelor în fotografie!

În acest webinar, te invit să explorezi alături de mine tehnicile și conceptele care stau la baza realizării unor portrete grozave, in lumina naturala sau artificiala.


Indiferent dacă ești un fotograf începător sau ai deja un pic de experiența, acest curs online iți va oferi informații și sfaturi care îți vor transforma înțelegerea și abordarea iluminării în fotografie.


Vei învăța despre comportamentul luminii și vei învață cum să sculptezi și să modelezi lumina pentru a evidenția frumusețea și personalitatea subiectului tău.

Vom discuta despre controlul și utilizarea umbrei și a contrastului pentru a crea dramatism si tridimensionalitate in fotografiile tale si vom explora diversele aspecte ale iluminării portretelor, de la utilizarea luminii naturale, la construcția unor scheme de iluminare simple și eficiente in studio.


Oriunde preferi sa fotografiezi, în studio sau în aer liber, acest webinar îți va oferi instrumentele și cunoștințele necesare pe baza cărora sa te poți dezvolta și creste ca fotograf de portret.



Data webinar: Vineri, 10 mai 2024, ora 18.00

Durata: aproximativ 3 ore, curs si sesiune de Q&A

Curs online, via zoom

Participanții vor primi atât înregistrarea webinar-ului cat și diagramele de iluminare pentru studiu individual.

Taxa de participare: 149 ron (daca iti confirmi participarea pana in 28 aprilie beneficiezi de pretul early bird de 99 ron)


Rezervă-ți locul acum și pregătește-te să transformi modul in care fotografiezi portret! Locurile sunt limitate!


 

Folosește butonul de mai jos pentru plata online cu card bancar a taxei de participare.



 

Pentru plata prin Revolut folosește:


 

Daca preferi sa plătești prin virament bancar folosește datele de mai jos:


IBAN: RO65INGB0000999910209476

Titular cont: GURALIUC CLAUDIU PFA

Banca: INGB CENTRALA

Moneda: RON

SWIFT: INGBROBU

BIC: INGB

 

Dupa efectuarea plații am rugămintea sa îmi trimiți un email la info@claudiuguraliuc.com in care sa menționezi datele necesare emiterii facturii - nume complet și adresa de domiciliu sau CUI in cazul persoanelor juridice.

Indiferent de metoda de plata aleasa, asigura-te ca menționezi/îmi trimiți o adresa valida de email. La aceasta adresa vei primi atât factura cat și detaliile de conectare la webinar.


Pentru informații suplimentare, scrie-mi tot la info@claudiuguraliuc.com



Despre lector:



Claudiu Guraliuc deține la Cluj Napoca un studio foto specializat in portretistica si nud fine art.


Detine titlul de Master Photographer, cu distincțiile de Associate al Master Photographer Association UK și Licențiat al Societății Regale de Fotografie a Marii Britanii.


In ultimii ani, a primit numeroase premii internaționale, în octombrie 2020 primind premiul Fotograful Fine Art al Anului, la Gala Master Photography Awards din Marea Britanie, cu o imagine parte a seriei sale picturale, de inspirație baroca.


În ianuarie 2022, a primit premiul International Master Photographer of the Year 2021, una dintre distinctiile de top din industrie.

De asemenea, i s-au acordat titlurile de Fotograful de Portret si Fotograful Fine Art al Anului 2021 în cadrul celei de-a 38-a ediții anuale a Master Photographers International Awards in Marea Britanie.

In 2023, devine primul fotograf roman care câștiga un FEP Camera Award, fiindu-i acordat European Bronze Camera Award in Fine Art de catre Federația Europeana a Fotografilor Profesioniști (Federation of European Professional Photographers).


Este publicat in reviste internaționale de profil și are lucrări de artă prezente în galerii, colecții private și muzee din Europa, Asia și Statele Unite.

In prezent Claudiu este artist al casei Regale de Medici si este reprezentat de Katsea Art Gallery, Baltimore, Maryland, SUA și Influx Gallery, Notting Hill, Londra.


Formator autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificări, cod COR 242401




MPA FINE ART PHOTOGRAPHER OF THE YEAR 2020&2021
MPA PORTRAIT PHOTOGRAPHER OF THE YEAR 2021

MPA INTERNATIONAL PHOTOGRAPHER OF THE YEAR 2021

FEP EUROPEAN BRONZE CAMERA IN FINE ART 2023

Internationally published award winning photography

bottom of page